Pomáháme a máme radost!

01.01.2016 20:41

Krásný nový rok všem čtenářům, přátelům i náhodným klikačům na tyto stránky,

mám velmi veselou a rozvernou náladu, neboť jsem zrovna odeslala Nadačnímu fondu Klíček při dětském hospicu v Malejovicích částku 200.000,- Kč! Je to jen začátek. Částka je složena jak z příspěvků na knihu, které byly "navíc", tak z plateb za knížky.

Celkové náklady na vydání knihy byly nakonec 204.000,- Kč, neboť se grafici tak zabrali do vkládání krásných fotek nejvíce od Iva Dvořáka, že vznikla knížka o 16 stránek delší, než byl původní odhad. I náklad jsme udělali větší, než byl původní plán. A určitě to knize prospělo. Náklad  jsou 3 000 ks knih pro nás a 300 ks pro nakladatelství Flétna. 

Velké díky patří Vám všem, kdo jste přispěli. Kdo jste koupili knihu. Kdo jste jakkoli jinak podpořili vznik knihy - tedy fotografové především Ivo Dvořák, Kateřina Poldová (i s malým Toníčkem v bříšku), Čestmír Karpíšek. Dále grafici Čestmír a Jan Karpíškovi. Důležité je zmínit obrovské nasazení a nadšení nakladatele Martina Leschingera z nakladatelství Flétna. Korektura Gabča Gaudlová, Honza Králík, Marcela Macháčková. A pár slov navíc napsali Svaťa Božák, Ivan Burkert, Pavel Pafko, Josef Zimovčák a Markéta Královcová.
Vděčnost nelze popsat slovy... A tak se všichni usmějme a šiřme knihu dál. Jak se zatím líbí si můžete přečíst tady.

Krásné dny a šťastný život přeje
Nela Bicková a malý Honzík Bicek