Naše pomoc dělá radost!

15.01.2016 21:39

Přečtěte si dopis, který všem, kdo na vydání knihy přispěli nebo si už knihu koupili, poslala paní Markéta Královcová z Nadačního fondu Klíček…

Milá paní Bicková,
srdečně Vás zdravím a moc Vám děkuji za úžasnou zprávu o poslání peněz! Chci Vaším prostřednictvím moc poděkovat všem, kdo se na vydání knihy Vašeho manžela podíleli, a také všem, kdo si jeho výjimečnou knížku už koupili. Je to neuvěřitelné, že se tak rychle našlo tolik lidí, kteří byli ochotní pomoci dobré věci! 
A samozřejmě děkuji především Vám: za všechnu Vaši starost a péči o knihu, o webové stránky i o prodej, se kterým máte spoustu starostí a práce. A to jsou teď Vaše síly potřeba hlavně na péči o malého Honzíčka a také na péči o sebe samu!
Váš manžel nám 23. srpna 2015 psal: “Směle odhaduji, že bych mohl získat cca 200.000,- Kč.” Mně se to tenkrát zdálo takřka nemožné, aby knížka tolik vydělala - a Vy jste na účet Nadačního fondu Klíček přesně takovou částku poslala - s tím, že to je jen začátek! 
Ani nevíte, jakou radost a jaké dojetí nám Váš dar způsobil. Klíček je malá organizace, ale s velkým objemem práce a s velkými plány, a protože je naše práce financovaná jen z darů a my jsme tudíž plně závislí na podpoře svých dárců, nikdy dopředu nevíme, zda a do jaké míry budeme moci některé své plány pro rodiny nemocných dětí rozvinout. 

Váš manžel odstartoval nadějnou vlnu solidarity, která nás v povznáší z našich obav, zda vůbec bude možné jednou novostavbu dětského hospice v Malejovicích postavit - děkujeme mu za to! A Vám moc děkujeme za něžnou a svědomitou péči o odkaz svého muže.

Má z Vás určitě ohromnou radost!
Za celý Nadační fond Klíček Vás s díky a vděkem zdraví
Markéta Královcová

P. S. Pro ty, kdo by se chtěli podívat, jak to u nás v Malejovicích a v Klíčku vlastně vypadá a funguje, připojuji odkaz na archiv České televize na dokumentární film o naš práci: “Životy dětí” - film má 28 minut a Česká televize jej v premiéře odvysílala v roce 2012:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10397266493-zivoty-deti/21156226117/video/